Bläckpatroner och Toners

Bläckpatroner och toners har blivit en väldig het marknad på webben senaste årtiondet med många butiker som erbjuder väldigt billiga priser, abbonemang m.m. Här tänkte vi jämföra priset för de största svenska webshopparna så att du snabbt hittar rätt. Många av dessa butiker säljer också skrivare, cd-skivor och många andra datortillbehör. Är du ute efter skrivare, så glöm inte att spana in vår sida om tillbehör som listar många billiga ställen.

Sök rätt bläckpatron / toner till din skrivare

Skriv in din skrivarmodell eller märke i sökrutan så letar vi rätt på de passande tillbehören till billigaste priset!


Butik Bläck Toner Beskrivning
239kr 1835kr Inkclub är ledande i Norden på bläckpatroner och andra tillbehör, och var dessutom först ut bland bläckbutikerna på webben. Strålande sortiment av bläckpatroner och toners till i princip alla världens skrivare till mycket bra priser gör att vi sätter Inkclub på första plats. Observera att priset är ett snittpris bland deras sortiment, priser för individuella bläckpatroner och toners kan avvika.
259kr 1715kr 112 Ink är en stor utmanare till Inkclub med en väldigt smidig sajt och bra priser. Har alla de stora märken som t.ex Lexmark, Epson, Canon, HP m.fl. Du hittar rätt patron eller toner lätt genom att skriva in modellnumret och märket. Återkommande kunder får så mycket som 7% rabatt på bläckpatroner och toners - det gillar vi!
265kr 1941kr HP har en egen webshop med väldigt smidig sökfunktion för sina skrivare, både toners och bläck. Om du har en HP-skrivare är det här rätt ställa att surfa in på. Passa på att beställa papper också, lätt att glömma!
243kr 1740kr Likaså har Dell en väldigt behändig webshop för att handla både skrivare, och tillbehör till dessa. Kolla upp eventuella kampanjkoder på vår framsida, Dell har ibland 10-20% rabatt på visst sortiment!

När du köper bläck och toners

Var noga med att kolla din exakta skrivarmodell när du beställer skrivarbläck och toners till din laserskrivare. Tyvärr finns ingen standard ännu för dessa, så det kan vara lite trassligt att gå in i en butik och bara säga att du ska ha skrivarbläck. Just därför lämpar sig försäljning av bläck och toners så väl på webben, där man kan i lugn och ro kan välja rätt modell.

Passa också på att beställa t.ex laserpapper eller andra tillbehör du kan tänkas behöva, ofta erbjuder butikerna väldigt fördelaktiga priser då beställer tillbehör samtidigt.

Bra sajter om bläck

Sajter som kan vara bra att känna till då du ska handla bläck eller toners